Gustări | Entrees
Mousse ficat de pui, biscuiți de tartă, sos de ardei iute și fructe roșii
​Chicken liver mousse, shortcrust biscuits, chili and red fruits sauce
- 40 RON -
Alergeni: 1, 3, 7; Utilizate în preparare: ceapă, usturoi.
Allergens: 1, 3, 7; Used in the preparation process: onion, garlic.
Vinete, brânză de vaci cu pudră de pin și miere de oțetar, morcovi baby caramelizați, ulei infuzat cu mentă
Eggplant, cottage cheese with pine powder and honey, caramelized baby carrots, oil infused with mint                       
- 40 RON -
Alergeni: 1, 7.
Allergens: 1, 7.
 
Pilaf de conopidă, lapte nucă de cocos, sos de arahide, ghimbir, lime  
Cauliflower pilaf, coconut milk, peanut butter, ginger and lime sauce
- 35 RON -                                   
Alergeni: 5; Utilizate în preparare: ceapă, usturoi.
Allergens: 5; Used in the preparation process: onion, garlic.
Feluri principale | Main dishes
Mușchi de vită marinat în espresso, topinambur copt, piure de țelină cu alune de pădure, cremă de castane, zabaglione cu cafea, unt cu trufă albă
Beef tenderloin marinated in espresso, roasted Jersusalem artichoke, celeriac and hazelnut purée, chestnut cream, coffee zabaglione, white truffle butter
- 120 RON -  
Alergeni: 3, 7, 8, 9; Utilizate în preparare: usturoi.
Allergens: 3, 7, 8, 9; Used in the preparation process: garlic.
Piept de rață caramelizat, morcov violet îmbătrânit, piure de varză roșie cu Fetească Neagră și prune, sos de sfeclă roșie cu oțet de zmeură și căpșuni, mure murate, gel de varză și violete
Caramelized duck breast, aged purple carrot, purée of red cabbage with Romanian red wine and plums, beetroot, raspberry and strawberry vinegar sauce, pickled blackberry, cabbage and violets gel
- 100 RON -
Alergeni: 3, 7.
Allergens: 3, 7.
 
Mușchiuleț de mangaliță, mâncărică de gutui în caramel, cremă de conopidă cu migdale, sos de mere coapte, șunculiță afumată caramelizată în sirop de arțar, caramel, crumble de chorizo și pesmet, crumble de tartă și soc
Mangalitza tenderloin, caramelized quince, cream of cauliflower with almonds, baked apple sauce, caramelized bacon in maple syrup, caramel, chorizo and panco crumble, Elderflower and shortcrust crumble   
- 90 RON -
Alergeni: 1, 3, 7, 8.
Allergens: 1, 3, 7, 8.
Halibut sous vide, sos de vin alb, piure de păstârnac cu șofran și vanilie, spanac sotat, murături făcute în casă, ulei de condurul-doamnei
Halibut sous vide, white wine sauce, parsnip, saffron and vanilla purée, sautée spinach, homemade pickles, nasturtium oil  
- 90 RON -
Alergeni: 4, 7, 10; Utilizate în preparare: ceapă, usturoi.
Allergens: 4, 7, 10; Used in the preparation process: onion, garlic.
Răcitură de caracatiță cu bacon și legume de sezon, tentacul de caracatiță pe grill, mămăliguță cu lapte  și boia, sos de hrean cu usturoi, reducție de caracatiță
Jellied octopus with bacon and seasonal vegetables, grilled octopus, polenta with milk and paprika, horseradish and garlic sauce, octopus reduction 
- 90 RON -
Alergeni: 1, 7, 9, 14; Utilizate în preparare: ceapă, usturoi.
Allergens: 1, 7, 9, 14; Used in the preparation process: onion, garlic.
Țelină coaptă în sare, cremă de smântână cu trufe (sau brânză vegană de caju), curmale caramelizate, lime, măr verde, miez de nucă
Salt baked celeriac, cream with truffle oil (or vegan cashew cheese), caramelized dates, lime, green apple, walnut 
- 60 RON -
Alergeni: 7, 8, 9.
Allergens: 7, 8, 9.
Terină de dovleac în unt cu rozmarin, cremă de brânză de burduf (sau brânză vegană de caju), cremă de castane, pesto de seminte de dovleac
Pumpkin terrine with rosemary and butter, cream of traditional Romanian sheep cheese (or vegan cashew cheese), chestnut cream, pumpkin seed pesto
- 50 RON -
Alergeni: 3, 7, 8.
Allergens: 3, 7, 8.
Deserturi | Desserts
Iglu de bezea, cremă de vanilie cu brânză de vaci, portocală compresată cu anason, piper negru și cuișoare, jeleu de vin
Meringue iglu, vanilla crème mousseline with cottage cheese, compressed orange with anise, black pepper and cloves, wine jelly                                                                               
- 40 RON -
Alergeni: 1, 3, 7.
Allergens: 1, 3, 7.  
 
Ganaș de ciocolată cu lapte Valrhona condimentat cu chilli, scorțișoară și nucșoară înghețată de brad, cipsuri caramelizate de măr, biscuite de tartă
Valrhona milk chocolate ganache spiced with chili, nutmeg and cinnamon, fir ice cream, caramelized apple chips, shortcrust biscuit                                                                                                            
- 40 RON -
Alergeni: 1, 3, 7; Utilizate în preparare: chili.
Allergens: 1, 3, 7; Used in the preparation process: chili.
 
Orez Arborio cu lapte de cocos condimentat cu piper roz, apă de trandafir și cardamon, dulceață făcută în casă  
 
Arborio rice with coconut milk spiced with pink peppercorn, rose water and cardamom, homemade jam
- 35 RON -
1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora); 2. Crustacee; 3. Ouă; 4. Pește și produse derivate; 5. Arahide; 6. Soia; 7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza); 8. Fructe cu coajă (Ex: migdale, alune de padure, nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate); 9. Țelină; 10. Muștar; 11. Semințe de susan; 12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste; 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2; 13. Lupin; 14. Moluște.
1. Cereals containing gluten (wheat, rye, barley, oats, spelled wheat, wheat, or hybrids thereof); 2. Crustaceans; 3. Eggs; 4. Fish and fish products; 5. Peanuts; 6. Soy; 7. Milk and derivatives (including lactose); 8. Nuts (eg almonds, hazelnuts, walnuts, pistachios, macadamia nuts as well as derived products); 9. Celery; 10. Mustard; 11. Sesame seeds; 12. Sulfur dioxide and sulphites in fish concentrations; 10 mg / kg or 10 mg / liter, expressed in SO2; 13. Lupine; 14. Mollusks.

Despre abordarea noastră

Fiind promotoarele unei bucătării rafinate, nonconformiste, prin Noeme propunem un concept de fine dining construit cu creativitate și curiozitate, bazat însă pe sustenabilitate și responsabilitate, cu respect pentru oameni, mediu și ingrediente.

Meniul Noeme se va reînnoi la fiecare trei luni în directă legatură cu anotimpurile, iar abordarea preparatelor este una holistică și echilibrată, cu grija de a folosi surse naturale, fără ultraprocesări, astfel încât rezultatul final să fie o mâncare sănătoasă. Porțiile sunt corect dimensionate, iar ingredientele sunt folosite ținând cont de limitarea, pe cât posibil, a risipei alimentare.

 

Despre băuturi

Selecția de vinuri este centrată pe terroir-ul românesc din toate regiunile țării, mai mult de jumătate din etichetele de pe meniu fiind vinuri obținute din soiuri locale de struguri (12 soiuri), în principal de la crame mici/boutique. Berea inclusă în meniu este doar cea locală artizanală, reflectând nivelul de sofisticare și calitate la care au ajuns antreprenorii români activi pe acest segment de piață. 

Our approach

We like the refined, nonconformist kitchen and at Noeme our proposal goes for a fine dining built with creativity and curiosity. We believe we have a role to play with regards to sustainability, responsibility and respect for people, environment and ingredients. 

The menu changes every three months, a direct reflection of the seasons. When designing the dishes we take a holistic and balanced stance, with care for using natural ingredients, without processing leading to a healthy plate. Add to that correctly sized portions and we pave the way to food loss limitation.

 

Our drinks

The wine selection is centred on the Romanian terroir across the country with more than half of the labels being wines made from local grapes (11 different types) mainly from small/boutique wineries. We only offer local craft beer, a clear reflection of the high level of quality and sophistication reached by the Romanian small producers.

Tel: 0721-490-270

E-mail: contact@guxt.ro 

Address: Anton Pann, nr. 29, sector 3, Bucuresti

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram