top of page

Bine ai venit într-un nou capitol.

​

Ne-am schimbat, nu mult, doar cât a fost nevoie.
Sufletul e tot aici, grija e în continuare în fiecare farfurie.

​

Și È›ie, oaspete drag — fie că revii, fie că ne cunoÈ™ti acum —
ceea ce acum diferă e tonul, ritmul, felul în care împărÈ›im masa.

​

PoÈ›i derula în jos pentru a parcurge meniul direct pe pagină —
sau, dacă preferi, îl poÈ›i accesa în format PDF folosind

butonul de mai jos.

​​​

​

 

​

Welcome to a new chapter.

​

We’ve changed — not by much, just enough.
The soul is still here, the care is still in every plate.

​

And to you, dear guest — whether returning or new —
what’s different is the tone, the rhythm, the way we share the table.

​

You’ll find the menu just below — or, if you prefer, it’s one click away.​

​

De început / To begin

File de barbun roÈ™u rumenit blând, cremă de păstârnac È™i rădăcină de pătrunjel, chutney de mango cu condimente È™i muÈ™tar, fâÈ™ii fine de È›elină murată

Red mullet fillet, gently pan-seared — parsnip and parsley root purée, spiced mango chutney with mustard, delicate slivers of pickled celery 

Alergeni / Allergens: 4 (pește / fish), 9 (țelină / celery), 10 (muștar / mustard)

68 lei​

 

Salată cu creveți de la Marea Neagră, pepene galben și gulie,

vinegretă cu fructul pasiunii, fulgi crocanți de ceapă, mix de frunze fragede de la

domnul Tavi, migdale și un strop de mentă
Black Sea shrimp salad — melon and kohlrabi, passion fruit vinaigrette,

crispy onion flakes, tender garden leaves from Mr. Tavi, almonds, and a hint of mint
Alergeni / Allergens: 2 (crustacee), 8 (migdale / almonds), 10 (muștar / mustard)

68 lei

​​​​​

Salată cu pepene, gulie & telemea, vinegretă cu fructul pasiunii, fulgi crocanți de ceapă, un mix de frunze fragede de salată de la domnul Tavi din grădină, migdale și un strop de mentă

(Opțiune vegană disponibilă la cerere)

Melon, kohlrabi and telemea cheese salad — passion fruit vinaigrette, crispy onion flakes, tender garden leaves from Mr. Tavi, almonds, and a hint of mint

(Vegan option also available upon request)

Alergeni / Allergens: 7 (lapte/milk), 8 (migdale/almonds), 10 (muștar / mustard)

65 lei​​​

 

Paté-ul nostru din ficat de pui cu mult unt franÈ›uzesc,

brandy și coajă de portocală caramelizată, dulceață făcută de noi (sau de mama lui Carmen),

pâine cu maia È™i seminÈ›e
Our chicken liver pâté — with plenty of French butter, brandy,

caramelised orange zest, house-made (or Carmen’s mother’s) jam, sourdough with seeds
Alergeni / Allergens: 1 (gluten), 7 (lapte / milk)

60 lei

​​​​​

În continuare / To follow

Piept de rață gătit sous-vide și rumenit, sos de vișine cu unt și vin roșu, dovlecei la grătar, piure de cartofi, ulei de pătrunjel și mentă, gastrique de stafide murate, căpșună murată
Duck breast, sous-vide then pan-seared — sour cherry-butter-red wine sauce,

grilled courgettes, mashed potatoes, parsley & mint oil, pickled raisin gastrique,

pickled strawberry
Alergeni / Allergens: 7 (lapte / milk)

120 lei​

 

MuÈ™chi de vită românesc la grătar, sos de alune de pădure cu

bere brună de la Berăria Calul Bun, piure de fasole albă, păstăi de fasole verde sotate în unt,

flori de leurdă murate

Grilled Romanian beef tenderloin — hazelnut and artisanal stout beer sauce (from Calul Bun Brewery), white bean purée, green beans sautéed in butter, pickled wild garlic flowers 

Alergeni / Allergens: 7 (lapte/milk), 8 (alune de pădure/hazelnuts)

140 lei

 

​​​​Caracatiță fiartă lent în stocul nostru secret È™i rumenită pe grătar, cremă de fasole albă cu paprika afumată, cartofi noi copÈ›i, kale crocant, gastrique dulce-arÈ™or de ardei iute, ulei de ierburi È™i citrice, sos de caracatiță redus
Octopus, slowly braised in our secret stock and grilled — white bean and smoked paprika purée, roasted new potatoes, crispy kale, sweet chili gastrique, herb-citrus oil, octopus reduction
Alergeni / Allergens: 
7 (lapte/milk), 14 (moluste / molluscs)

130 lei

​​​

File de biban de captură gătit la cuptor, salată de castraveți cu fenicul și mărar,

labneh afumat din iaurt grecesc, arpacaÈ™ cremos cu lămâie È™i ierburi,

seminÈ›e de dovleac prăjite, sos de unt cu lămâie
Oven-roasted trout fillet — cucumber-fennel salad with dill, apricot-smoked labneh,

creamy lemon-herb pearl barley, roasted pumpkin seeds, lemon butter sauce
Alergeni / Allergens: 4 (pește / fish), 7 (lapte / milk)

100 lei​​

​​​​​​​

Obrăjori de viÈ›el înăbuÈ™iÈ›i, sos din legumele în care au fost gătiÈ›i, cu măsline È™i ardei copÈ›i, piure de cartofi cu unt È™i lapte, ceapă roÈ™ie murată
Braised veal cheeks — sauce made from their braising vegetables, with olives and roasted peppers, mashed potatoes with butter and milk, pickled red onion
Alergeni / Allergens: 7 (lapte / milk)

100 lei

​​​

Gnocchi din cartofi violet și albi, sos de șalotă caramelizată, vin alb și frunze de

smochin, dovlecei sotați, alune prăjite, ulei de ierburi aromate
Homemade gnocchi from purple and white potatoes — caramelised shallots,

white wine, fig leaves, sautéed courgettes, toasted hazelnuts, herb oil
Alergeni / Allergens: 1 (gluten), 7 (lapte / milk), 8 (alune / hazelnuts)

90 lei

​

​​​​

Dulce / To end

​

​Cheesecake deconstruit: cremă de cheesecake la rece cu gel de lămâie, dulceață de rubarbă, mentă, crumble de biscuiÈ›i din făină integrală È™i unt
Deconstructed cheesecake — cold-set cheesecake cream with lemon gel,

rhubarb jam, mint, wholemeal butter biscuit crumble
Alergeni / Allergens: 1 (gluten), 7 (lapte / milk)

45 lei

 

Colivă reinterpretată: baton de arpacaș cu miez de nucă pe blat subțire de ciocolată,

glazură de ciocolată cu lapte, gel de rom brun, crumble de ciocolată È™i migdale, îngheÈ›ată de ciocolată
Reinterpreted “colivă” — barley and walnut bar on thin chocolate sponge,

milk chocolate glaze, dark rum gel, chocolate-almond crumble, chocolate ice cream
Alergeni / Allergens: 1 (gluten), 3 (ouă / eggs), 7 (lapte / milk), 8 (nuci, migdale / walnuts, almonds)

45 lei

​

Desert vegan: budincă uÈ™oară de perle de tapioca fierte în lapte de cocos, ananas,

căpșuni și mentă, crumble crocant din cocos caramelizat
Vegan dessert — light tapioca pearl pudding cooked in coconut milk, pineapple,

strawberries, mint, and crunchy caramelised coconut crumble
Alergeni / Allergens: nu conÈ›ine/does not contain any 

40 lei

​

Cadoul potrivit pentru orice ocazie: Card Cadou Noeme

​

The perfect gift for any occasion: Noeme Gift Card

Menu details
starter details

0721 490 270​​

© 2025 Noeme | Anton Pann 29, Bucharest |

​

Card Cadou / Gift Card

 

Privacy & Cookie Policy

Noeme TripAdvisor Recognition
  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page