Gustari / Entree

Pate din ficat de pui cu brandy și piper roz, pâine cu maia, dulcețuri de casă

Chicken liver pâté with brandy and pink pepper, sourdough bread, homemade jams

250 g | 40 RON

Supă cremă de topinambur cu pesto de alune de pădure și spanac, ulei de pătrunjel

Jerusalem artichoke soup with hazelnut and spinach pesto, parsley oil

300 ml | 30 RON

Salată cu frunze de gradină, ciuperci pleurotus rumenite în cuptor, ouă de prepeliță murate,

brânză pecorino, prosciutto de rață făcut de noi, dressing cu lămâie și sirop de arțar

Salad with garden leaves, oven roasted pleurotus mushrooms, pickled quail eggs, pecorino cheese,

homemade duck prosciutto, lemon and maple syrup dressing

250 g | 50 RON

Noeme Signature Dishes

Muschiuleț de porc la sous vide și rumenit la tigaie, sos de brânză cu mucegai cu unt,
legume de sezon la cuptor, pesto de migdale și tarhon, glaze de caramel de soia

Sous vide pork tenderloin with blue cheese and butter sauce, oven roasted seasonal vegetables,
almond and tarragon pesto, soy caramel glaze

350 g | 80 RON

Pulpă de rață confit gătită 36 ore la sous vide, rumenită la cuptor, sos de muștar cu violete,
piure de cartofi violet, varză de Bruxelles caramelzată, jus de rață

Sous vide duck leg con fit cooked for 36 hours, roasted in the oven, mustard sauce with violets,

purple mashed potatoes, caramelized Brussels sprouts, duck jus

350 g | 90 RON

Piept de rață facut la tigaie, sos de portocale cu ghimbir si turmeric proaspat, piure de conopidă

cu sos de curmale, ciuperci shimeji murate, topinambur murat, jus de rață

Pan roasted duck breast with orange sauce with ginger and fresh turmeric, cauliflower puree with
date sauce, pickled shimeji mushrooms, pickled Jerusalem artichoke, duck jus

350 g | 90 RON

Tentacul de caracatiță la gratar, piure de păstârnac cu șofran, fenicul la grătar,

reducție de caracatiță cu smântână și lime, bisque de creveți, gastrique de ardei iuți caramelizați

Grilled octopus with parsnip puree with saffron, grilled fennel, octopus reduction

with cream and lime, shrimp bisque, caramelized hot peppers gastrique

350 g | 100 RON

Mușchi de vită la grătar, zabaglione cu cafea, piure de țelină coaptă în sare, topinambur copt,

cremă de castane coapte, unt cu trufe românești

Grilled beef, coffee zabaglione, salt baked celeriac cream, baked Jerusalem artichoke,

chestnut cream, butter with Romanian truffles

350 g | 110 RON

Steak de dovleac, conopidă la cuptor cu turmeric și boia afumată, piure de țelină coaptă în sare,

pesto de migdale cu tarhon, sos de brânză cu mucegai

Pumpkin steak, roasted cauliflower with turmeric and smoked paprika, salt baked celeriac cream,
almond and taragon pesto, blue cheese sauce

350 g | 60 RON

Curry cu legume (vegan) cu  smântână de nucă de cocos și orez basmati

Vegan curry: veggies, homemade curry paste, coconut cream, basmati rice

350 g | 45 RON

Desert / Desserts

Trifle cu jeleu de fructul pasiunii și mango, sponge însiropat cu vin,

ganache de ciocolată albă, curd de portocală cu lămâie și dacquoise cu nucă de cocos

Trifle with mango and passion fruitjelee, spongecake with wine, white chocolate ganache,

orange and lemon curd, coconut dacquoise

120 g | 30 RON

Pavlova cu fructe de sezon, cremă de brânză, apă de flori de portocal

Pavlova with seasonal fruits, cream cheese with orange blossom water

130 g | 25 RON

Gogoșele cu bere, caramel sărat cu bere și chili

Deep fried beer choux, salted caramel with chili

100 g | 25 RON

Meniul este disponibil și pentru take-away și livrări prin intermediul Bolt Food, Tazz by Emag și Takeaway.


The menu is also available for take-away and deliveries via Bolt Food, Tazz by Emag and Takeaway.

Tel: 0721-490-270

E-mail: contact@guxt.ro 

Address: Anton Pann, nr. 29, sector 3, Bucuresti

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram