Gustari / Entree

Gulie coaptă, butterscotch miso ars, apio, fenicul, gulie, măr verde, iaurt afumat,

file de barbun, veloute, arpagic murat

Oven roasted kholrabi, burnt miso butterscotch, celery, fennel, green apple,

smoked yoghurt, red mullet, veloute, pickled onion

150 g | 60 RON

Spongecake de pătrunjel, mousse de brânză maturată, ou murat de prepeliță, “pământ” de fistic,

microplante, sos de iaurt cu nalbă, confetti fluturi, tuille violete

Parsley spongecake, aged cheese mousse, pickled quail egg, pistachio “soil”, microplants,

yoghurt sauce with hollyhock, butterfly confetti, violet tuille

200 g | 50 RON

Choux cu pate din ficat de pui cu coajă de portocală și brandy, coulis de zmeură, alune de pădure,

zabaglione cu cafea, chips de brânză maturată, caramel sărat

Choux with chicken liver pate with brandy and orange peel, raspberry coulis, hazelnuts,

coffee zabaglione, aged cheese chips, salted caramel

150 g | 50 RON

Noeme Signature Dishes

Piept de rață la tigaie, mini tartă cu dulceață de ceapă caramelizată, păstârnac murat, tuille de miere,

dumpling de sfeclă umplut cu confit de pulpă de rață, gel de oțet balsamic

Pan seared duck breast, tartelette with honey caramelized shallot cream, marinated parsnip, honey and sage tuille, beetroot dumpling stuffed with duck confit, balsamic vinegar gel

350 g | 120 RON

Tentacul de caracatiță, cremă de mazăre cu roiniță și rozmarin, ridiche coaptă, cremă de ceapă roșie,

tartă cu țelină, leurdă, brânză maturată Torockoi și nucă, ulei alge, 

Grilled octopus, cream of peas with rosemary and melissa, baked radish, red onion cream,

tartelette with celeriac, wild garlic, aged cheese and walnuts, algae infused oil

350 g | 120 RON

Halibut la sous vide, sponge de pătrunjel și coriandru cu lămâie, mousse de icre, înghețată de caracatiță,

gastrique de stafide murate, sos de lămâie cu unt și miso

Sous vide halibut, parsley, coriander and lemon sponge, fish eggs mousse, octopus incecream,

pickled raisins gastrique, miso lemon butter sauce

350 g | 120 RON

Mușchi de vită la grătar, dumpling de kale cu măduvă și urzici, emulsie leuștean, spumă de sparanghel,

mousse de ciuperci, cartofi, cremă de usturoi negru, caramel de sos de soia, demiglace

Grilled beef, kale dumpling with bonemarrow and nettles, lovage emulsion, asparagus mousse, potatoes, mushroom mousse, cream of black garlic, soy sauce caramel, demiglace

350 g | 140 RON

Gnocchi cu cartofi și leurdă, sos de brânză maturată Torockoi, sos de portocale, tuille de ardei

Wild garlic and potato gnocchi, Torockoi aged cheese sauce, orange sauce, bell pepper tuille

250 g | 85 RON

Desert / Desserts

Înghețată de ciocolată albă caramelizată și miso, sorbet de fructe de pădure cu apă tonică, foietaj crocant, fistic,

Caramelized white chocolate and miso incecream, forest fruits and tonic water sorbet, crispy pastry, pistachio

120 g | 45 RON

Cremeux de iaurt cu roiniță, Dacquoise cu făină de măr, castravete comprimat în gin, jeleu de gin cu soc

Cremeux of lemon verbena yoghurt, apple Dacquoise, gin compressed cucumber, elderflower gin jelly

100 g | 45 RON

“Salam de biscuiți” : ganache de ciocolată arsă, brownie, caramea cu bere neagră, locum cu trandafir,

biscuit cu unt, cacao cu sarsparilla

“Biscuit salami”: burnt chocolate ganache, brownie, dark beer toffee, rose lokum,

butter biscuit, cacao with sarsparilla

100 g | 45 RON


Meniul este disponibil și pentru take-away și livrări prin intermediul Bolt Food, Tazz by Emag și Takeaway.
The menu is also available for take-away and deliveries via Bolt Food, Tazz by Emag and Takeaway.