Meniul pentru Anul nou

Gătim noi, pentru ca voi să aveți mai mult timp să vă bucurați unii de ceilalți.

La capătul unui an obositor și challenging, e maaaare nevoie de răsfăț, iar noi îl punem la pachet pentru voi, în mai multe variante, pe măsura poftei voastre.

În plus, avem și câteva opțiuni excelente de vin pentru pairing.

Cină de Anul Nou

Aperitiv

| Pate fin din ficat de pui cu cognac și piper roz și dulceață artizanală, pâine cu maia (250g)

​Fel principal

| Pork belly, adică fleică marinată multe ore în sos de soia dulce acrișor și

caramelizată lent în cuptor, sos de caramel cu soia (400g) (2 pers)

SAU

| Muschiuleț de mangaliță de la Satu Mare rumenit bine la cuptor

și fraged la interior (500g) (2 pers)

SAU

| Tentacul de caracatiță gătit în vin alb de soi și stock de legume de

sezon românești (400g) (2 pers)

SAU

| Iepure întreg gatit lent la sous vide, în vin alb și rozmarin,

rumenit frumos la cuptor (1,2-1,6 kg) (3-4 pers)

Side dish

| Cremă de țelină coaptă în sare (2 pers)
| Sos de maioneză cu Sriracha făcut de noi
| Sos de maioneză cu caramel de soia făcut de noi

 

​Desert

| Mini kurtos colac umplut cu mousse de cozonac (300g) (2pers)

Vin

| 7Arts - Cvartet 2018 - Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra, Syrah, 14.5%

Pachet pork belly - 280 ron   |   Pachet mangaliță/caracatiță - 370 ron   |   Pachet iepure - 430 ron

Vinuri

| 7Arts - Cvartet 2018 - Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra, Syrah, 14.5% | 90 ron
| Balla Geza - Clarus brut - Mustoasa de Maderat 2017, 13%, spumant | 60 ron
| Domeniile Panciu - Cuvee Prestige - Pinot Noir, Feteasca Regala, Chardonnay, 2015, 12,5%, spumant | 90 ron

DSC_5987.jpg

Pachetele se realizează cu precomandă apelând la 0721-490-270 sau pe e-mail la contact@guxt.ro

Suntem o echipă mică ce poate lua un număr limitat de comenzi.

Tel: 0721-490-270

E-mail: contact@noeme.ro 

Address: Anton Pann, nr. 29, sector 3, Bucuresti

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram